PRESENTACIÓ

Opinió 2016 és un nou blog que naix amb la finalitat de conéixer les opinions de persones destacades del món polític valencià així com també d’especialistes en distintes disciplines o matèries.

Volguera abans que res donar les gràcies a Consol Castillo i Sergi Campillo, regidors de l’Ajuntament de València per haver fet possible este projecte per la seua aportació i esforç, han hagut d’entregar part del seu temps lliure perquè una simple idea hui puga veure la llum, per això els estic molt agraït. També donar les gràcies a Gloria Tello, Pilar Soriano i Isabel Lozano, regidores de la ciutat de València, en esta ocasió no han pogut estar en el blog per agenda de treball però ho han intentat i estic segur que en la pròxima entrega podrem disfrutar dels seus comentaris. Finalment agrair a Xavier Pons i Paco Simó el seu treball i col·laboració, a més de les seues publicacions, els seus consells han sigut molt importants.

Espere que disfruteu amb la lectura del blog i que a poc a poc amb el temps es vaja consolidant perquè tots nosaltres ens anem enriquint cada vegada més políticament i culturalment.

Un fort abraç!

Julio LLopis

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s